Goedkope houten trappen plaatsen

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Wilt u in uw woning goedkope houten trappen laten plaatsen? Schakel dan Schellingerhout Trappen uit Dordrecht in. Wij hebben jarenlange ervaring met het produceren van prachtige houten trappen, volledig naar wens en binnen ieder budget. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om u van dienst te zijn. Lees verder en ontdek de mogelijkheden wanneer u in uw woning houten trappen wilt laten plaatsen door ons bedrijf.

Wilt u graag een Goedkope houten trappen laten plaatsen? Neem contact met ons op

Bel: 06-57939946

Als expert kunnen wij goedkope houten trappen plaatsen in uw woning

Heeft u moeite met het maken van een keuze voor een houten trap? Als ervaren trappenspecialist voorzien wij u graag van gedegen advies. U heeft verschillende mogelijkheden wanneer u besluit door onze specialisten goedkope houten trappen te laten plaatsen. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

  • De houtsoort: veel verschillende soorten hout zijn geschikt voor het gebruik als een trap. Uw wensen met betrekking tot stevigheid en uitstraling bepalen uiteindelijk de houtsoort en de bijbehorende prijs. Kies bijvoorbeeld voor een populaire beukenhouten trap.
  • Het model: u kiest bijvoorbeeld voor een ruimtebesparende houten trap met een slag erin een rechte trap. Hoe complexer het model, hoe prijziger de trap is.
  • De extra’s: u maakt uw trap veiliger met de verschillende extra’s, zoals bekleding, verlichting of antislip strips.

Uw keuzes bepalen de uiteindelijke prijs van de trap. Deel zeker uw wensen met ons als u een houten trap wilt kopen, wij stellen namelijk graag een passende offerte op voor u, op basis van de door u gedeelde informatie. In totaal duurt het ongeveer acht weken om de goedkope houten trappen te plaatsen.

Kies voor een houten trap en maak uw interieur compleet

Wil u graag meer informatie over onze dienstverlening alvorens u ons inschakelt om goedkope houten trappen te plaatsen bij uw woning? Neem dan gerust een kijkje in ons portfolio op onze website of neem contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 06-57939946 of door een e-mail te sturen naar info@schellingerhouttrappen.nl. Wij voorzien u graag van een houten trap op maat.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!