Een houten trap op maat nabij Rotterdam

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Schellingerhout Trappen maakt graag een houten trap op maat voor uw woning in de buurt van Rotterdam en Dordrecht. De specialisten in ons bedrijf uit Dordrecht verwerken op deskundige wijze al uw wensen in de trap om de houten trap van uw dromen te creëren. Ga dus gerust het gesprek met ons aan. Wij denken graag met u mee, zodat er een houten trap op maat ontstaat voor uw woning in Zoetermeer, Tilburg of Breda.

Wilt u graag een ruimtebesparende houten trap laten plaatsen nabij Rotterdam? Neem contact met ons op

Bel: 06-57939946

Hoe produceren wij een houten trap op maat voor uw woning?

Indien u geïnteresseerd bent in een houten trap op maat voor uw woning, komt onze trappenspecialist graag bij u langs. Wij meten de trap voor u in, bespreken al uw wensen en denken met u mee. Hierdoor ontstaat er écht een trap op maat. Na het bezoek gaan wij aan de slag om een tekening te maken en een offerte op te stellen. Indien u hier akkoord mee gaat, produceren wij de trap voor u en komen we deze installeren. Het gehele proces omtrent het plaatsen van een nieuwe trap duurt ongeveer acht weken.

Verken de mogelijkheden van een houten trap door contact met ons op te nemen

De mogelijkheden van een houten trap zijn eindeloos, want de verschillende soorten hout hebben ieder unieke eigenschappen en een andere prachtige uitstraling. Het is dan ook zeer verstandig om een houten trap te kopen voor uw woning. Kies bijvoorbeeld voor een ruimtebesparende houten trap die onderhoudsvriendelijk is. Verken de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. We denken met onze jarenlange ervaring graag met u mee.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!