Een houten trap op maat nabij Rotterdam

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Schellingerhout Trappen uit Dordrecht maakt graag een houten trap op maat voor uw woning in de buurt van Rotterdam en Zeeland. Wij verwerken op deskundige wijze al uw wensen in de trap om de houten trap van uw dromen te creëren. Ga dus gerust het gesprek met ons aan en deel uw wensen. Wij denken graag met u mee, zodat er een houten trap op maat ontstaat voor uw woning in Zeeland, Rotterdam of Dordrecht.

Vragen over onze diensten?

Bel: 06-57939946

Hoe produceren wij een houten trap op maat voor uw woning in Rotterdam, Zeeland of Dordrecht?

Indien u geïnteresseerd bent in een houten trap op maat voor uw woning in Zeeland, Dordrecht of Rotterdam, komen wij graag bij u langs. Wij meten de trap voor u in, bespreken al uw wensen en denken met u mee. Hierdoor ontstaat er écht een trap op maat. Na het bezoek gaan wij aan de slag om een tekening te maken en een offerte op te stellen. Indien u hier akkoord mee gaat, produceren wij de trap voor u en komen we deze installeren. Het gehele proces duurt ongeveer acht weken. Het is bovendien niet enkel mogelijk om ons in te schakelen voor een compleet nieuwe trap, want wij herstellen namelijk ook houten traptreden.

Ga voor een houten trap

De mogelijkheden van een houten trap zijn eindeloos, de verschillende soorten hout hebben ieder unieke eigenschappen en een andere prachtige uitstraling. Een houten trap is daarnaast ook erg onderhoudsvriendelijk en, indien gewenst, ruimtebesparend. Het is dan ook zeer verstandig om een houten trap op maat te laten maken voor uw woning in Rotterdam, Dordrecht of Zeeland. Bespreek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. U belt hiervoor naar 06-57939946 of u stuurt een e-mail naar info@schellingerhouttrappen.nl. We denken met onze jarenlange ervaring graag met u mee. Bekijk ook eens ons portfolio en krijg alvast een indruk van wat we voor u kunnen betekenen.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!