Een ruimtebesparende houten trap plaatsen

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Wilt u graag een ruimtebesparende houten trap laten plaatsen in uw woning in Dordrecht of Rotterdam? Dat is begrijpelijk, aangezien een trap normaliter erg veel ruimte in beslag neemt. Hoe meer ruimte u kunt besparen, hoe meer ruimte u heeft voor andere dingen. De ruimtebesparende houten trap laat u plaatsen door de specialisten van Schellingerhout Trappen uit Dordrecht en is verkrijgbaar in diverse varianten. Hierbij worden vaak treden van een uitsparing voorzien. Deze trapsoort is hierdoor ideaal wanneer u weinig ruimte heeft. Ontdek de mogelijkheden bij ons.

Wilt u graag een ruimtebesparende houten trap laten plaatsen? Neem contact met ons op

Bel: 06-57939946

De opties om een ruimtebesparende houten trap te laten plaatsen door onze experts

Indien u graag een ruimtebesparende houten trap wilt laten plaatsen door onze trappenspecialist in uw woning, heeft u uiteenlopende mogelijkheden. De keuzes die u uiteindelijk maakt, bepalen de prijs van de trap. Kies bijvoorbeeld voor een goedkope houten trap of een duurdere variant. U kunt keuzes maken in:

  • Het model: wij maken graag een houten trap op maat voor u, of dit nou een rechte trap is of juist een trap met een slag erin.
  • De houtsoort: u kiest uit diverse soorten hout, bijvoorbeeld een eikenhouten trap, die ieder een unieke uitstraling hebben.
  • De extra’s: u kiest bijvoorbeeld of u bekleding, verlichting of een leuning wilt op uw nieuwe trap.

Het proces van begin tot eind

Heeft u een keuze gemaakt? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, om de huidige situatie te bekijken en alles te meten. Vervolgens gaan wij hard aan het werk om een tekening te maken en een offerte op te stellen voor uw nieuwe houten trap. Indien u akkoord gaat, produceren wij de trap van uw dromen. Hierna gaan wij de ruimtebesparende houten trap bij u plaatsen.

Creëer meer ruimte door te kiezen voor onze ruimtebesparende trappen

Wilt u een houten trap kopen? Laat dan een ruimtebesparende houten trap plaatsen in uw woning. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-57939946 of door een e-mail te sturen naar info@schellingerhouttrappen.nl. Bekijk gerust ons portfolio op de website om een indruk te krijgen van de projecten die we hebben gerealiseerd.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!