Ruimtebesparende houten trap plaatsen

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Wilt u graag een ruimtebesparende houten trap laten plaatsen in uw woning in Zeeland, Dordrecht of Rotterdam? Dat is begrijpelijk, aangezien een trap normaliter erg veel ruimte in beslag neemt. Hoe meer ruimte u kunt besparen, hoe meer ruimte u heeft voor andere dingen. De ruimtebesparende houten trap die u in Rotterdam, Zeeland of Dordrecht laat plaatsen, is verkrijgbaar in diverse varianten. Hierbij worden vaak treden van een uitsparing voorzien. Deze soort trap is hierdoor ideaal wanneer u weinig ruimte heeft. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Vragen over onze diensten?

Bel: 06-57939946

De opties bij een ruimtebesparende houten trap plaatsen in Zeeland, Dordrecht of Rotterdam

Indien u graag een ruimtebesparende houten trap wilt laten plaatsen bij u in Dordrecht, Rotterdam of Zeeland, heeft u bij Schellingerhout Trappen uiteenlopende mogelijkheden, namelijk:

  • Het model: wij maken graag een trap op maat voor u, of dit nou een rechte trap is of juist een trap met een slag erin.
  • De houtsoort: u kiest uit diverse soorten hout, die ieder een unieke uitstraling hebben.
  • De extra’s: u kiest bijvoorbeeld of u bekleding, verlichting of een leuning wilt op uw nieuwe trap.

Uw keuzes uit de bovenstaande mogelijkheden bepalen uiteindelijk de prijs op de offerte en hoe goedkoop uw houten trap is. Wij adviseren u bovendien graag indien u twijfels heeft en niet weet welk type houten trap de beste optie is indien u ruimte wilt besparen.

Het proces

Heeft u een keuze gemaakt? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, om de huidige situatie te bekijken en alles te meten. Vervolgens gaan wij hard aan het werk om een tekening te maken en een offerte op te stellen. Indien u akkoord gaat, produceren wij de trap van uw dromen. Hierna gaan wij de ruimtebesparende houten trap plaatsen bij u in Zeeland, Dordrecht of Rotterdam.

Ga het gesprek met ons aan

Wilt u graag een ruimtebesparende houten trap plaatsen bij uw woning in Dordrecht, Rotterdam of Zeeland of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-57939946 of door een e-mail te sturen naar info@schellingerhouttrappen.nl. Bekijk ook eens ons portfolio om een indruk te krijgen van de uiteenlopende mogelijkheden.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!