Eikenhouten trap

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Een eikenhouten trap heeft een robuuste en karakteristieke uitstraling. Een groot voordeel van eikenhout is dat het sterk en duurzaam is. Ook is het makkelijk te bewerken waardoor de trap eenvoudig naar wens aangepast kan worden. Kies voor een eikenhouten trap van Schellingerhout Trappen uit Dordrecht en til uw woning naar een hoger niveau.

Vragen over onze diensten?

Bel: 06-57939946

Kies voor een sterke en duurzame eikenhouten trap

Eikenhout is sterk en makkelijk te bewerken waardoor dit hout voor vele toepassingen gebruikt wordt. Wanneer u kiest voor een houten trap op maat gemaakt van eikenhout, gaat u hier geen spijt van krijgen. Eikenhout wordt over het algemeen behandeld om de duurzaamheid van het hout te verhogen. Wat betreft de kleur en de vorm is zo goed als alles te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een open trap van eikenhout om een ruimtegevoel in uw huis te krijgen. Wij komen de afmetingen bij u thuis opmeten om hierna de nieuwe trap in uw bestaande woning te kunnen plaatsen.

Creëer een luxe uitstraling met een trap van eikenhout

Als professionele trappenspecialist met jarenlange ervaring in houten trappen, helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden wat betreft een eikenhouten trap te bekijken. Wij horen graag uw wensen en stellen hierna een offerte voor u op. Een houten trap kopen is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij het deskundige advies dat u krijgt van onze specialisten.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!