Nieuwe trap in een bestaande woning

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Bij het plaatsen van een nieuwe trap in een bestaande woning gaat het in de meeste gevallen om het vervangen van een oude en gedateerde trap. Door het plaatsen van een nieuwe trap krijgt de ruimte in uw woning een volledig andere uitstraling. Laat een nieuwe trap plaatsen door de specialisten van Schellingerhout Trappen uit Dordrecht.

Vragen over onze diensten?

Bel: 06-57939946

Laat een praktische nieuwe trap in uw bestaande woning plaatsen

Een nieuwe trap in een bestaande woning kunnen onze ervaren specialisten eenvoudig plaatsen. Aangezien het een bestaande situatie is, heeft u min of meer te maken met een vaststaande positie van het trapgat. Dit element bepaalt voor een groot deel de mogelijke vorm en het type trap die geplaatst kan worden. Een nieuwe trap in uw bestaande woning moet praktisch zijn, maar ook zorgen voor comfort. Onze experts helpen u daarom graag met een houten trap op maat waarbij zij kijken naar uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een spiltrap of rechte trap met bekleding of verlichting. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van een houten trap in een nieuwbouw woning.

Ontdek de mogelijkheden voor een nieuwe trap in uw woning door ons te bellen

Wilt u de juiste keuze maken voor een nieuwe trap in uw bestaande woning? Aarzel dan niet om ons te bellen via 06-57939946 of door een e-mail te sturen naar info@schellingerhouttrappen.nl. Als trappenspecialist uit Dordrecht leggen we u graag alle mogelijkheden voor. We nemen u alle zorgen uit handen bij het kopen van een houten trap.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!