Houten trap plaatsen nieuwbouw

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Een houten trap plaatsen in een nieuwbouw laat u doen door de specialisten van Schellingerhout Bouw. U bepaalt zelf hoe u de trap wilt om deze aan te laten sluiten bij uw woning. Kies de houtsoort, de vorm en de afwerking naar keuze. Onze experts helpen u graag bij het maken van een juiste keuze.

Vragen over onze diensten?

Bel: 06-57939946

Een houten trap naar keuze laten plaatsen in nieuwbouw

Een houten trap past in elk interieur en is een echte blikvanger in uw woning. Wilt u een houten trap kopen voor uw nieuwbouwwoning? Bij het plaatsen van een houten trap in nieuwbouw kunt u de trap zelf samenstellen naar uw wens. Bij ons kiest u uit verschillende houten traptreden op maat, bijvoorbeeld van eiken of beuken. Al onze houten trappen op maat zijn duurzaam en gaan jaren mee. Als ervaren trappenspecialist kijken we daarom graag met u mee om aan uw behoeften te voldoen. Op basis hiervan maken we een offerte zodat u een prijsindicatie heeft. Hierna plaatsen we de houten trap.

Bespreek uw wensen voor een houten trap met deze specialist en ontvang een offerte

Wilt u een prachtige houten trap laten plaatsen in nieuwbouw? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken. Op basis hiervan maken een passende offerte voor u. Kies de soort trap, de houtsoort en de kleur naar wens en laat de nieuwe houten trap plaatsen. Dankzij de expertise van ons team ontvangt u uw droomtrap.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!