Een nieuwe houten trap plaatsen

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Wilt u een nieuwe houten trap samenstellen, bestellen en laten plaatsen? Kies dan voor het bedrijf Schellingerhout Trappen uit Dordrecht. De specialisten helpen u door alle mogelijkheden aan u voor te leggen wat betreft de houtsoort, de kleur, de soort trap en de extra mogelijkheden. Zo geniet u weer van een nieuwe en veilige trap waar u jaren plezier van heeft.

Een nieuwe houten trap van a tot z laten plaatsen door deze specialist

Het plaatsen van een nieuwe houten trap is precisiewerk, maar gelukkig zijn wij hier als ervaren trappenspecialist zeer deskundig in. Wij bieden houten trappen op maat aan waardoor u zelf uw keuze voor de houtsoort, de kleur en andere opties kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor een duurzame eikenhouten trap die recht is of met een of twee draaien. Op basis van uw wensen maken wij een offerte en kan de productie van de trap in zijn werk treden. Wij zijn gespecialiseerd in plaatsen van trappen in nieuwbouw, maar ook in bestaande huizen. Alle trappen zijn veilig, duurzaam en passen perfect bij het interieur in uw huis.

Kies voor een houten trap die voldoet aan uw wensen en laat deze deskundig plaatsen

Voor het kopen van een houten trap zit u goed bij ons. Voor het plaatsen van uw nieuwe houten trap, komen onze specialisten eerst bij u langs om de metingen te doen. Op basis van uw wensen stellen we een offerte op. Neem dus contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met uw droomtrap.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!