Een houten trap kopen

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Schellingerhout Trappen uit Dordrecht is dé expert waar u een houten trap kunt kopen voor uw bestaande woning of nieuwbouwwoning nabij Rotterdam en Zeeland. Ons bedrijf in Dordrecht heeft jarenlange ervaring waardoor we u uitstekend van dienst kunnen zijn wanneer u een houten trap wilt kopen voor uw woning in de buurt van Zeeland of Rotterdam. Wij denken graag met u mee, zodat u een houten trap kunt kopen die aan al uw wensen voldoet.

Vragen over onze diensten?

Bel: 06-57939946

De voordelen van een houten trap kopen bij ons bedrijf in Dordrecht

Waarom zou u ervoor kiezen om een houten trap te kopen voor uw woning in Rotterdam of Zeeland? U heeft namelijk veel verschillende mogelijkheden. Het kopen van een houten trap bij ons bedrijf in Dordrecht biedt echter veel unieke voordelen die u niet heeft bij een ander type trap. U denkt bijvoorbeeld aan:

  • Het natuurlijke uiterlijk van een houten trap, die uw woning een warme uitstraling geeft.
  • De verschillende soorten hout, waardoor uiteenlopende soorten trappen te realiseren zijn.
  • De afwerking, er zijn veel soorten lak beschikbaar waarmee de uitstraling en kleur van de trap bepaald wordt.
  • Het gemak van een houten trap, deze trappen zijn erg onderhoudsvriendelijk.
  • Het gemak waarmee de trap hersteld wordt, eventuele beschadigingen op een houten trap zijn erg eenvoudig te herstellen.

Het kopen van een trap brengt een heel proces met zich mee

Wilt u graag een houten trap bij ons bedrijf in Dordrecht kopen voor uw woning in Rotterdam of Zeeland? Onze trappenspecialist komt graag bij u langs om de nieuwe trap in te meten en om uw wensen met u te bespreken. Hierna stellen wij een tekening en een vrijblijvende offerte voor een goedkope houten trap. Indien u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om de trap op maat te produceren, om deze vervolgens te plaatsen. Het gehele proces duurt circa acht weken.

Deel uw wensen met ons alvorens u een houten trap gaat kopen

Heeft u nog vragen alvorens u een houten trap bij Schellingerhout Trappen gaat kopen in Dordrecht? Ons team van professionals geeft u graag advies bij het kopen van een houten trap voor uw woning in Zeeland of Rotterdam. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-57939946 of stuur een e-mail naar info@schellingerhouttrappen.nl. Neem ook gerust een kijkje in ons portfolio en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!