Een houten trap kopen

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Schellingerhout Trappen is dé expert waar u een houten trap kunt kopen voor uw bestaande woning of nieuwbouwwoning nabij Rotterdam of Dordrecht. Ons bedrijf in Dordrecht heeft jarenlange ervaring waardoor we u uitstekend van dienst kunnen zijn wanneer u een houten trap wilt kopen voor uw woning in de buurt van Breda, Tilburg en Zoetermeer. Wij denken graag met u mee, zodat u een trap kunt kopen die aan al uw wensen voldoet.

Wilt u graag een houten trap kopen? Neem contact met ons op

Bel: 06-57939946

De voordelen van een houten trap kopen bij ons bedrijf

Waarom zou u ervoor kiezen om een houten trap te kopen voor uw woning? U heeft namelijk veel verschillende mogelijkheden. Het kopen van een houten trap bij ons gespecialiseerde bedrijf biedt echter veel unieke voordelen die u niet heeft bij een ander type trap. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het natuurlijke uiterlijk van een houten trap, die uw woning een warme uitstraling geeft.
  • De verschillende soorten hout, waardoor uiteenlopende soorten trappen te realiseren zijn zoals een beukenhouten trap.
  • De afwerking, er zijn veel soorten lak beschikbaar waarmee de uitstraling en kleur van de trap bepaald wordt.
  • Het gemak van een houten trap, deze trappen zijn erg onderhoudsvriendelijk.
  • Het gemak waarmee de trap hersteld wordt, eventuele beschadigingen op een houten trap zijn erg eenvoudig te herstellen.

Het kopen van een trap brengt een heel proces met zich mee

Wilt u graag een houten trap bij ons bedrijf kopen voor uw woning? Onze trappenspecialist komt graag bij u langs om de nieuwe trap in te meten en om uw wensen met u te bespreken. Hierna stellen wij een tekening en een vrijblijvende offerte voor een goedkope houten trap. Indien u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om de houten trap op maat te produceren en om deze vervolgens te plaatsen. Het gehele proces duurt circa acht weken.

Deel uw wensen met onze professionals en vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen alvorens u een houten trap bij ons gaat kopen? Ons team van professionals geeft u graag advies bij het kopen van een houten trap. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-57939946 en vraag bij interesse een offerte aan. Neem ook gerust een kijkje in ons portfolio op onze website.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!