Houten traptreden op maat

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Zoekt u houten traptreden op maat? Dan gaat u hier geen spijt van krijgen. De specialisten van Schellingerhout Trappen uit Dordrecht gaan in uw woning aan de slag met het plaatsen van een trap met treden naar keuze. Bespreek uw wensen met ons zodat we met uw uitdaging aan de slag kunnen gaan.

Vragen over onze diensten?

Bel: 06-57939946

Houten traptreden op maat voor uw trap naar wens

Besluit u dat het tijd is voor een vernieuwde trap in uw woning? Dan maakt u een goede keuze door te kiezen voor houten traptreden op maat. Als professionele trappenspecialist zijn we goed in het renoveren van een bestaande trap zonder de hele trap te hoeven vervangen. Zo hoeven alleen de beschadigde treden vervangen te worden. Ook zijn onze experts ervaren in het plaatsen van een compleet nieuwe trap. Met onze houten traptreden op maat bent u zeker van een duurzaam product dat jarenlang meegaat. Laat daarom een trap plaatsen in uw bestaande woning en haal het vakmanschap bij u in huis. 

Kies voor prachtige op maat gemaakte traptreden uit een houtsoort naar keuze

Een houten trap kopen doet u bij ons. Het produceren en het plaatsen van houten traptreden op maat is een vak op zich en onze mensen kunnen dit als geen ander. Geef uw wensen aan ons door en kies voor een houten trap op maat. Wij denken graag met u mee over het soort hout, de prijs en de andere mogelijkheden. Neem contact met ons op om de opties te bespreken of om een offerte aan te vragen.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!