Nieuwe trap laten plaatsen

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Een nieuwe trap laten plaatsen in uw huis zorgt ervoor dat u hier weer tientallen jaren van kunt genieten. Er zijn diverse soorten trappen waar u uit kunt kiezen en Schellingerhout Trappen is de specialist op het gebied van houten trappen. Laat een compleet nieuwe trap door de experts van dit bedrijf plaatsen en profiteer van deze nieuwe investering.

Vragen over onze diensten?

Bel: 06-57939946

De verschillende mogelijkheden om een compleet nieuwe trap te laten plaatsen

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor een het laten plaatsen van een compleet nieuwe trap. Onze houten trappen op maat zijn duurzaam en dus een investering waar u jarenlang van geniet. De specialisten plaatsen goedkope houten trappen die gemaakt zijn van schillende soorten hout, zoals eiken en beuken. De soort trap bepaalt u zelf en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor in uw woning. Een open houten trap is mooi voor in de woonkamer en een dichte trap is ideaal voor de zolder. Het toevoegen van extra mogelijkheden zoals trapbekleding is ook mogelijk bij het laten plaatsen van een compleet nieuwe trap.    

Kies voor een compleet nieuwe trap met extra opties bij deze trapspecialist

Bent u op zoek naar een trappenspecialist? Een houten trap kopen doet u bij ons. Het laten plaatsen van een compleet nieuwe trap naar wens laat u over aan onze experts. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en we kijken mee naar een prijsindicatie. Neem dus gerust contact met ons op voor een gesprek. Het plaatsen van een nieuwe houten trap zorgt ervoor dat u hier weer jarenlang van kunt genieten.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!