Open houten trap

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Kies voor een open houten trap waarbij er tussen de treden geen verticale planken aanwezig zijn. Tussen de treden ontstaat dus ruimte wat ervoor zorgt dat de trap minder prominent aanwezig is. Dit is ideaal voor een trap die in de woonkamer of in andere open ruimtes staat. Schellingerhout Trappen is dé specialist in open trappen en gaat graag met uw wensen wat betreft een trap aan de slag.

Vragen over onze diensten?

Bel: 06-57939946

De voordelen van een open houten trap

Het kiezen voor een open trap brengt verschillende voordelen met zich mee. Een open houten trap zorgt bijvoorbeeld voor een groot ruimtegevoel in uw huis doordat er geen stootborden aanwezig zijn. Door het plaatsen van deze nieuwe houten trap is er ook meer licht in uw woning doordat er meer open ruimte is. In ons bedrijf zijn deze houten trappen op maat in diverse modellen beschikbaar. Wilt u een steektrap of liever een spil- of een wenteltrap? De keuze is aan u. Dankzij de houten traptreden op maat krijgt uw woning ook nog eens een moderne uitstraling. Als ervaren trappenspecialist is niks te gek voor ons en onze medewerkers steken graag hun handen uit om voor u aan de slag te gaan.

Geniet van de voordelen van een open trap en geef uw wensen aan ons door

Bent u overtuigd en kunt u niet wachten tot er een open trap in uw woning wordt geplaatst? Een houten trap kopen doet u bij ons. Geef u wensen aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en krijg advies van onze ervaren specialisten.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!