Houten traptreden renoveren

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Schellingerhout Trappen uit Dordrecht is dé expert die zorgvuldig uw houten traptreden van uw woning in Zeeland of Rotterdam kan renoveren, zodat deze zo goed als nieuw zijn. Een belangrijk voordeel van een houten trap is het feit dat beschadigingen relatief eenvoudig te repareren zijn, waardoor uw trap er jarenlang goed uit blijft zien. Wilt u de houten traptreden van uw woning in Rotterdam, Dordrecht of Zeeland laten renoveren? Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Vragen over onze diensten?

Bel: 06-57939946

Uw houten traptreden renoveren wij deskundig in Zeeland, Rotterdam of Dordrecht

Wanneer u besluit om uw houten traptreden in Zeeland of Rotterdam te laten renoveren door ons bedrijf uit Dordrecht, komen wij graag bij u langs. Wij bekijken de huidige situatie om te zien welke werkzaamheden er moeten plaatsvinden. Daarnaast bespreken we uw wensen met betrekking tot uitstraling en veiligheid. Uw voorkeuren en de werkzaamheden vormen de basis van de vrijblijvende offerte. Als u akkoord gaat met de offerte, beginnen de werkzaamheden, zodat u zo snel mogelijk geniet van een herstelde trap die er zo goed als nieuw uitziet.

Ga voor een compleet nieuwe trap

Wilt u de houten traptreden van uw woning in Zeeland of Rotterdam niet laten renoveren, maar bent u juist op zoek naar een partij uit Dordrecht die u een compleet nieuwe trap levert? U zit in dat geval ook goed bij Schellingerhout Trappen. Wij voorzien u graag van een nieuwe houten trap die volledig aan uw wensen voldoet. Een nieuwe trap is mogelijk binnen ieder budget. Deel uw wensen met ons, zodat wij een goedkope houten trap kunnen realiseren en plaatsen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u ons bedrijf uit Dordrecht graag inschakelen voor het renoveren van uw houten traptreden in Zeeland of Rotterdam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan door contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 06-57939946 of door een e-mail te sturen naar info@schellingerhouttrappen.nl. Weet u nog niet zeker welke uitstraling u wenst? Bekijk dan eens ons portfolio en doe inspiratie op voor uw eigen trap.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!