Een beukenhouten trap

Deskundige traprenovatie

Duurzame en stevige houtsoorten

Zowel nieuwbouw als verbouw


Een beukenhouten trap is zeer populair. Beuk is namelijk een van de meest kwalitatieve houtsoorten voor binnen het huis. Een beukenhouten trap oogt rustiek, stijlvol en strak. Ook sluiten deze trappen naadloos aan bij zowel moderne als landelijke interieurs. Bent u op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een trap? Kies dan voor het bedrijf Schellingerhout Trappen uit Dordrecht.

Vragen over onze diensten?

Bel: 06-57939946

Een beukenhouten trap in verschillende uitvoeringen

Door te kiezen voor een trap van beukenhout, kiest u ook voor kwaliteit. Een beuken trap is een van de duurdere houtsoorten, maar u heeft hier wel jarenlang plezier van. Toch bieden wij goedkope houten trappen aan vergeleken met onze concurrenten en bieden we ook persoonlijke service. Wij leveren kwaliteit en al onze houten trappen op maat zijn zeer duurzaam. Beukenhout is makkelijk bewerkbaar en daarom is de trap makkelijk naar wens te maken in een vorm die u wilt. Kies bijvoorbeeld voor een open houten trap, een steektrap of een wenteltrap. Laat onze specialisten deze nieuwe houten trap plaatsen in uw huis en kies daarnaast voor extra opties zoals verlichting en bekleding.

Geniet van een hoogwaardige trap van beuken door ons als expert in te schakelen

Een houten trap kopen doet u bij ons. Is uw trap verouderd of past het niet meer bij uw interieur? Ontdek dan de voordelen van een beukenhouten trap door ons bedrijf in te schakelen. Als ervaren trappenspecialist hebben we al jaren ervaring met het plaatsen van trappen in elke vorm. Wij luisteren graag naar uw wensen wat betreft een trap dus neem contact met ons op door te bellen naar 06-57939946 of een e-mail te sturen naar info@schellingerhouttrappen.nl.

Vragen over onze diensten? Vul het contactformulier in!